Haluamme sinut Senior Data Analyst, jolla on intohimoa ratkaista ​haasteita analysoimalla dataa.

@ PUNAMUSTA DIGITAL, TAMPERE

Hae heti!

 Tule mukaan osaksi dynaamista porukkaamme ja laita hakemuksesi matkaan mahdollisimman pian.

Inspiroidutko mahdollisuudesta kehittää ja ymmärtää isoja, liiketoiminnallisia kokonaisuuksia datasta louhitun, tarkoituksellisen tiedon avulla?  Tunnetko intohimoa ratkaista laajamittaisia, ​​monimutkaisiakin ​​liiketoiminnan haasteita tutkimalla ja analysoimalla dataa? Haluamme joukkoomme sinut Senior Data Analyst, jolla on vahva analyyttinen ajattelutapa yhdistettynä itseohjautuvaan ongelmanratkaisuasenteeseen ja liiketoiminnalliseen ajatteluun.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän pörssiyhtiön dataohjatun liiketoiminnan kehittämisessä hyödyntäen analytiikan, koneoppimisen ja tekoälyn mahdollisuuksia.  Meillä työskentelet koko PunaMusta-konsernin tuotannon, talouden, myynnin ja markkinoinnin analyysien parissa, tukien osaamisellasi konsernimme liiketoiminnan jatkuvaa kehitystä. Ymmärrät datalähteidemme laajan kokonaisuuden ja palat halusta kehittää tapaamme hallita dataa, tutkimalla ja tunnistamalla arvokkaita oivalluksia valtavasta tietomäärästä. Sinulla on keskeinen ja vastuullinen rooli asiantuntijatiimissämme, joka on silta liiketoiminnan ja analytiikan välillä.

Pääset työssäsi osallistumaan merkittäviin kehityshankkeisiin ja tarjoamaan myös asiakkaillemme näkemyksesi heidän tarpeisiinsa sopivista analytiikkaratkaisuista. Analysoit palveluitamme asiakkaidemme näkökulmasta ja osallistut asiantuntijapanoksellasi asiakkaille tarjottavien analytiikkapalveluidemme jatkuvaan tuotekehitykseen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän, jossa pääset haastamaan itsesi ja kehittymään jatkuvasti. Työskentelet osana kasvavaa ja joustavaa työyhteisöä, rennossa, avoimessa ja innostavassa porukassa.

HAE NYT

Arvostamme:

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • ymmärrystä ja kokemusta laajoista datakokonaisuuksista ja niiden haltuunotoista
  • sujuvaa SQL:n ja keskeisten datanhallintaratkaisujen tuntemusta
  • kokemusta datan visualisoinnista, analysoinnista ja mallintamisesta
  • media- tai markkinointialan liiketoiminnallista tuntemusta

Eduksi katsomme:

Tärkeää on, että sinulla on intohimoa kasvaa ja kehittyä roolissasi, yhdessä kanssamme edelleen.

Tule mukaan osaksi dynaamista porukkaamme ja laita hakemuksesi matkaan mahdollisimman pian: rekry.digital@punamusta.com Aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Tehtävään ja hakuprosessiin liittyvissä kysymyksissä, otathan yhteyttä: