Haluamme kehitystiimiimme sinut

 LEAD DEVELOPER.

@ PUNAMUSTA DIGITAL, TAMPERE

Hae heti!

Tule mukaan osaksi dynaamista porukkaamme ja laita hakemuksesi matkaan mahdollisimman pian.

Palkkaamme voimakkaasti kasvavaan kehitystiimimme lisää ammattilaisia. Haluamme sinut LEAD DEVELOPER, joka olet motivoitunut kehittämään ja rakentamaan entistä parempia digitaalisia tuotteita ja palveluita.

Päivittäiset työtehtäväsi voivat vaihdella vaikkapa palvelu- ja arkkitehtuurisuunnittelusta ja palveluiden kehityksestä erilaisiin järjestelmäintegraatioihin. Voit itse vaikuttaa työtehtäviesi sisältöön ja ohjaat arjessa myös oman tiimisi työskentelyä.

Liity porukkaamme ja tule näyttämään ja käyttämään jo osaamaasi, kehittämään omia ja asiakkaidemme palveluita ja kehittymään samalla myös itse. Pääset osallistumaan kiinnostaviin, moderneilla tekniikoilla toteutettaviin, laajoihin projekteihin ja panoksesi kehitystiimissämme on merkittävä. Työssäsi pääset sparrailemaan ja ideoimaan muun tiimin kanssa, mutta samalla toimimaan myös itsenäisesti kehityksen parissa. Palvelukehityksen ohessa tiimin keskeisenä tehtävänä on tutkia ja ottaa käyttöön tehokkaita, uusia työtapoja ja kehityksessä käytettäviä teknologioita.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle näköalapaikan web-palveluiden kehitystiimissä, tärkeänä osana uudenlaisten digitaalisten palveluiden sekä toimintatapojen kehitystä. Pääset työskentelemään kiinnostavien ja haastavien sisäisten kehitysprojektiemme parissa. Olipa kyseessä tekoälyn yhdistäminen palveluihin tai uusimpien web-tekniikoiden käyttäminen, tehtävää meillä riittää, eivätkä päivät taatusti toista itseään. Työtehtävät jakautuvat tiimissä sen jäsenten osaamisalueiden ja mielenkiinnon mukaan.

Meillä työskentelet rennossa, avoimessa ja innostavassa työyhteisössä,
osana kasvavaa ja kehittyvää kotimaista yritystä. Meillä on matala hierarkia ja joustava organisaatio. Tarjoamme mahdollisuuden etätyöskentelyyn ja työpisteen toimitiloissamme Tampereen ydinkeskustassa.

HAE NYT

Arvostamme:

  • osaamista ja innostusta uusista web-kehitysteknologioista ja -alustoista
  • vahvaa kokemusta web-palvelukehityksestä ja pilviympäristöistä
  • Node.js, Typescript ja React -teknologiaosaamista
  • sujuvaa HTML5, CSS3 ja JavaScript osaamista,
  • PHP:n tuntemus lasketaan eduksi mutta ei ole välttämätöntä
  • idearikkautta ja out-of-the-box-ajattelua
  • hyvää ymmärrystä käyttäjälähtöisistä verkkopalveluista
  • ammattimaista otetta työhön
  • kykyä sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn

Lähetäthän hakemuksesi ja cv:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian osoitteeseen rekry.digital@punamusta.com Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.