Etsimme data- ja analytiikkatiimiimme kehitysmyönteistä ja oma-aloitteista Senior Data Engineeria!

@ PUNAMUSTA DIGITAL, TAMPERE

Hae heti!

Tule mukaan osaksi dynaamista porukkaamme ja laita hakemuksesi matkaan mahdollisimman pian.

Tässä monipuolisessa roolissa työskentelet koko konsernin tuotannon, talouden, myynnin ja markkinoinnin tuottaman datan parissa. Data vault -mallinnusmenetelmää käyttäen käsittelet dataa ja tuot sitä BI-työkaluilla hyödynnettävään muotoon. Halutessasi voit osallistua myös datan visualisointiin muun tiimin ohella. Ymmärrät datalähteiden laajan kokonaisuuden ja olet innostunut kehittämään PunaMustan tapaa hallita ja hyödyntää dataa liiketoimintojen tukemisessa. Pääset työssäsi osallistumaan merkittäviin kehityshankkeisiin ja osallistut myös data- ja analytiikkapalveluiden tuotekehitykseen. Tehtävä tarjoaa lisäksi ainutlaatuisen tilaisuuden osallistua konsernissa suunnittelilla olevaan tekoälykokonaisuuteen, joten oppimismahdollisuudet ovat tehtävässä taatut.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta laajojen datakokonaisuuksien käsittelystä ja data vault -mallintamisesta. Tehtävässä käsittelet ja mallinnat dataa Azure- ja Snowflake-ympäristöissä tietovarastoautomaatiota hyödyntäen. Teet tiivistä yhteistyötä oman tiimisi sekä liiketoimintayksiköiden kanssa, joten toivomme sinulta hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja. Ennen kaikkea toivomme, että olet motivoitunut tukemaan ja kehittämään PunaMusta-konsernia liiketoimintalähtöisellä työotteellasi, ja tuot esiin parannusehdotuksia niin datanhallinnan kuin konsernin toiminnan kehittämiseksi.

Tiimisi työskentelee Tampereen toimistolla, mutta myös Joensuun ja pääkaupunkiseudun toimistot ovat käytettävissäsi. Tarjoamme myös joustavan etätyömahdollisuuden, joten tehtävä ei ole paikkakuntasidonnainen. Toivomme sinulta kuitenkin valmiutta ajoittaiseen lähityöskentelyyn Tampereen toimistolla yhdessä tiimisi kanssa.

HAE NYT

Tarjoamme sinulle:

 • Ketterän yrityksen joustavat toimintamallit, mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit sekä matalan hierarkian
 • Monipuolisen tehtäväkentän sekä tilaisuuden päästä kehittämään osaamistasi
 • Mahdollisuuden osallistua merkittäviin kehityshankkeisiin sekä tuoda omaa osaamistasi ja näkemystäsi data- ja analytiikkaratkaisujen eteenpäin viemiseksi
 • Työyhteisön, jossa henkilöstön viihtyvyyteen panostetaan muun muassa yhteisten aktiviteettien, kuten kehittämis- ja teemapäivien merkeissä
 • Erityislaajan henkilöstön etupaketin, mm. lounasedun, polkupyöräedun, laajan työkyky- ja vapaa-ajan vakuutuksen, laajan työterveyshuollon ja liikunta- kulttuuri- ja hyvinvointiedun
 • Joustavat lähi- ja etätyömahdollisuudet sekä monipuoliset työsopimusmallit

Sinulta toivomme:

 • Tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa
 • Ymmärrystä ja kokemusta data vault -mallinnuksesta
 • Tietokantaosaamista ja kokemusta Snowflake-ympäristöstä
 • Sujuvaa SQL:n ja keskeisten datanhallintaratkaisujen tuntemusta
 • Aikaisempaa kokemusta Azure-pilviympäristöstä tai halukkuutta työskennellä pilviympäristössä
 • Hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tehtävässä työllistyt suoraan PunaMusta Digital Oy:n palvelukseen.

Mikäli kiinnostuit Senior Data Engineerin tehtävästä, lähetä CV:si tai jaa LinkedIn-profiilisi viimeistään 18.4.2022 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Halutessasi voit kertoa hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Rekrytointipäällikkö Jessica Vilppula (jessica.vilppula(at)atalent.fi, +358 50 539 5987).

Hae nyt.