Palkkaamme sinut SENIOR DATA ANALYST, jolla on vahva analyyttinen ajattelutapa, itseohjautuva ongelmanratkaisuasenne ja liiketoiminnallinen ajattelutapa.

@ PUNAMUSTA DIGITAL, TAMPERE

Hae heti!

Tule mukaan osaksi analytiikkatiimiämme ja laita hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Inspiroidutko mahdollisuudesta kehittää ja ymmärtää isoja, liiketoiminnallisia kokonaisuuksia datasta louhitun tiedon avulla? Tunnetko intohimoa ratkaista ​​liiketoiminnan haasteita tutkimalla ja analysoimalla dataa?

Haluamme joukkoomme sinut Senior Data Analyst, jolla on vahva analyyttinen ajattelutapa yhdistettynä itseohjautuvaan ongelmanratkaisuasenteeseen ja liiketoiminnalliseen ajatteluun.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän pörssiyhtiön dataohjatun liiketoiminnan kehittämisessä hyödyntäen analytiikan ja tekoälyn mahdollisuuksia.  Meillä työskentelet koko PunaMusta Media -konsernin tuotannon, talouden, myynnin ja markkinoinnin analyysien parissa tukien osaamisellasi konsernimme liiketoiminnan jatkuvaa kehitystä. Ymmärrät datalähteidemme laajan kokonaisuuden, ja olet innostunut kehittämään tapaamme hallita dataa tutkimalla ja tunnistamalla arvokkaita oivalluksia valtavasta tietomäärästä. Sinulla on vastuullinen rooli asiantuntijatiimissämme, joka on silta liiketoiminnan ja analytiikan välillä.

Pääset työssäsi osallistumaan merkittäviin kehityshankkeisiin ja tarjoamaan myös asiakkaillemme näkemyksesi heidän tarpeisiinsa sopivista analytiikkaratkaisuista. Analysoit palveluitamme asiakkaidemme näkökulmasta ja osallistut asiantuntijapanoksellasi analytiikkapalveluidemme jatkuvaan tuotekehitykseen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän, jossa pääset haastamaan itsesi ja kehittymään jatkuvasti. Työskentelet osana kasvavaa ja joustavaa työyhteisöä, rennossa, avoimessa ja innostavassa porukassa.

HAE NYT

Arvostamme:

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • ymmärrystä ja kokemusta laajoista datakokonaisuuksista ja niiden haltuunotoista
  • kokemusta Azure- ja Snowflake-ympäristöistä
  • sujuvaa SQL:n ja keskeisten datanhallintaratkaisujen tuntemusta
  • kokemusta datan mallintamisesta sekä visualisoinnista ja analysoinnista Power BI -työkalulla
  • media- tai markkinointialan liiketoiminnallista tuntemusta
  • intohimoa kasvaa ja kehittyä roolissasi yhdessä kanssamme

Tule mukaan osaksi analytiikkatiimiämme ja laita hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian. Lähimmät kollegasi työskentelevät Tampereella, mutta voit mahdollisuuksien mukaan työskennellä myös muualta käsin.

Lähetäthän hakemuksesi 10.6.2021 mennessä osoitteeseen rekry.digital@punamusta.com
Lisätietoja tehtävästä antaa Hanna Kutschke puhelimitse 050 345 0768.