Monipuolinen ja
ketterä kumppani

TARJOAMIEMME PALVELUKOKONAISUUKSIEN PAINOPISTE ON TIETOON POHJAUTUVAN  INNOVATIIVISEN JA ASIAKASLÄHTÖISEN SUUNNITTELUN SUMMA

Me PunaMusta Digitalilla parannamme kokonaisvaltaisilla ratkaisuillamme yhtäaikaisesti asiakkaan liiketoimintaa, viestintää, markkinointia ja myyntiä. Vahvuuksiamme ovat digitaalisen liiketoiminnan konsultointi, uusien palveluiden ideointi ja suunnittelu sekä niiden tekninen toteutus ja analytiikkaan perustuva optimointi.

Tarjoamme asiakkaillemme jatkuvaa tiedolla johdetun digitaalisen liiketoiminnan kumppanuutta.

Tehokas ja ketterä

Toimintamme ja palvelumme ovat tehokkaita, laadusta tinkimättä. 15 vuoden kokemuksella me PunaMusta Digitalilla kykenemme tarjoamaan yksilöityjä palveluita ja ohjelmistoja kiireellisiinkin tarpeisiin. Olemme ketterä kumppani, tarjoamme ideoita ja ajatuksia, joustavuutta ja skaalautuvuutta sinun tarpeidesi mukaan.

Meillä on aito halu auttaa sinun yritystäsi menestymään!

Tehdään töitä yhdessä

Asiantunteva moniosaaja

Asiantuntevat ja laajan kokemuksen omaavat idea- ja koodinikkarimme mahdollistavat yrityksemme laajan palvelutarjonnan. Suunnittelussa lähdemme liikkeelle kartoittamalla yksilöllisesti asiakkaan tarpeet ja tavoitteet, mutta tiimimme asiantuntevuus ja moniosaaminen mahdollistaa ennaltaodottamattomienkin ratkaisujen löytämisen.

Olemme rohkeita kokeilijoita emmekä epäröi miettiä asioita uudella tavalla. Ole sinäkin!

Tehdään töitä yhdessä

Luotettava kumppani

Me PunaMusta Digitalilla arvostamme asiakkaitamme ja toimintamme nojaa pitkäjänteisyyteen ja luottamukseen. Meille on lisäksi myönnetty jo usean vuoden ajan peräkkäin sekä Soliditet Oy:n myöntämä AAA-luottoluokitussertifikaatti että Asiakastiedon myöntämä Suomen Vahvimmat -sertifikaatti, mikä tekee meistä vakavaraisen ja varteenotettavan kumppanin.

Ota meidät kumppaniksesi digitaaliseen liiketoimintaasi!

Tehdään töitä yhdessä

Liity joukkoomme!

Meillä on mahtavia ja ammattitaitoisia työkavereita ja autamme toisiamme onnistumaan.
Meillä on myös kiva tekemisen meininki ja eteenpäin suuntaava porukka. Sopisitko sinä joukkoomme?

Voit lähettää meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot nykyisestä osaamisestasi ja taidoistasi. Lähetä hakemus ja CV osoitteeseen rekry.digital@punamusta.com. Kuulemme sinusta mielellämme!

Tee arjestasi helpompaa ja markkinoinnistasi kannattavampaa

KERRO MEILLE TARPEISTASI, IDEOIDAAN YHDESSÄ!