Etsimme nyt PunaMusta Digitaliin osaavia ja kokeneita SENIOR WEB DEVELOPEREITA tuote- ja asiakaspalveluiden kehitykseen.


Haluamme sinut mukaan kasvavaan yhteisöömme näyttämään ja käyttämään jo osaamaasi, kehittämään omia ja asiakkaidemme palveluita ja kehittymään samalla myös itse. Tulet olemaan tärkeä osa kehitystiimiämme ja pääset itse vaikuttamaan työtehtäviesi sisältöön. Tavoitteenamme on, että jokainen tiimin jäsen pääsee toteuttamaan itseään mielekkäissä ja inspiroivissa tehtävissä, omaa osaamistaan jatkuvasti kehittäen. Työssäsi pääset sparrailemaan ja ideoimaan muun tiimin kanssa, mutta samalla toimimaan myös itsenäisesti kehityksen parissa.

Päivittäiset työtehtäväsi voivat vaihdella vaikkapa palvelu- ja arkkitehtuurisuunnittelusta ja palveluiden kehityksestä erilaisiin järjestelmäintegraatioihin. Voit olla mukana laajemmissa projekteissa tai osallistua pienempien kokonaisuuksien kehittämiseen. Omien taitojesi ja kiinnostuksen mukaan.

 

Tarjoamme sinulle:

Näköalapaikan web-palveluiden kehitystiimissä, tärkeänä osana uudenlaisten digitaalisten palveluiden kehitystä. Pääset työskentelemään kiinnostavien, haastavien asiakasprojektien parissa tai sisäisissä vaativissa kehitysprojekteissamme. Olipa kyseessä tekoälyn yhdistäminen palveluihin tai uusimpien web-tekniikoiden käyttäminen, tehtävää meillä riittää, eivätkä päivät taatusti toista itseään. Työtehtävät jakautuvat tiimissä sen jäsenten osaamisalueiden ja mielenkiinnon mukaan.

Meillä työskentelet rennossa, avoimessa ja innostavassa työyhteisössä, osana kasvavaa ja kehittyvää kotimaista yritystä. Meillä on matala hierarkia ja joustava organisaatio. Modernit toimitilamme sijaitsevat Tampereen ydinkeskustassa.

Arvostamme:

 • osaamista ja innostusta uusista web-kehitystekniikoista
 • kokemusta web-palvelukehityksestä
 • js Typescript ja React -teknologiaosaamista
 • sujuvaa HTML5, CSS3 ja JavaScript osaamista,
  PHP:n tuntemus lasketaan eduksi mutta ei ole välttämätöntä
 • idearikkautta ja out-of-the-box-ajattelua
 • hyvää ymmärrystä käyttäjälähtöisistä verkkopalveluista
 • ammattimaista otetta työhön
 • halua luoda wow-tunteita asiakkaillemme
 • kykyä sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn

 

 

Hae heti ja liity joukkoomme rakentamaan todeksi tulevaisuuden digitaalisia ratkaisuja!
Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian osoitteeseen rekry.digital@punamusta.com Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
Lisätietoja tehtävästä antaa Hanna Kutschke puhelimitse 050 345 0768.