Brändinhallinta

SmartHub-brändiportaali tarjoaa modernit työkalut brändinhallintaan. Palvelu kokoaa yhteen aineistonhallinnan palveluita, aineistojen muokkauspalveluita, julkaisutyökaluja ja keskitettyä markkinoinnin työnkulkujen hallintaa. Portaaliin on mahdollista liittää myös muita aineistonhallintaa ja digitaalista markkinointia tukevia palveluita kuten kalentereja, aineistonsiirtopalveluita, kommentointityökaluja, tilausjärjestelmiä ja muita markkinoinnissa käytettäviä palveluita.

LUOTETTAVAA BRÄNDINHALLINTAA MODERNEILLA TYÖKALUILLA

Brändiportaali

 • KEHITTYNEITÄ TYÖKALUJA
  Brändiportaali kokoaa yhteen erilaisia aineistonhallinnan, aineistojen muokkauksen ja julkaisemisen työkaluja. Saat helposti kaikki palvelut yhdestä paikasta.

 • RESPONSIIVINEN PÄÄTELAITTEESTA RIIPPUMATTA
  Palvelu on käytössä kaikilla päätelaitteilla mistä tahansa päin maailmaa.

 • PALVELU SISÄISEEN KÄYTTÖÖN JA ERI SIDOSRYHMILLE
  Voit tarjota palvelua samanaikaisesti sekä sisäisesti että ulkoisille sidosryhmille. Käyttäjäoikeuksien avulla voidaan määritellä palveluosioiden näkyvyys.

 • HUOMIOI OMAT TYÖNKULUSI
  Palvelu mukautuu omiin työnkulkuihisi automatisoiden rutiinitöiden tekemisen.

Aineistonhallinta

SmartBank-mediapankkipalvelumme tarjoaa keskitettyä aineistonhallintaa modernein työkaluin. Palvelu mukautuu yrityksesi työnkulkuihin ja tarjoaa saumattoman palvelun hallita, siirtää, jakaa ja käsitellä digitaalisia aineistoja. Mediapankki soveltuu myös erinomaisesti pelkästään kuvapankiksi tarjoten monipuoliset automatisoidut kuvienhallintapalvelut.

Mediapankkialusta on toteutettu viimeisimpien tietoteknisten ratkaisujen avulla. Se integroituu helposti ulkopuolisiin palveluihin, kuten verkkosivustoon, tuotetiedonhallintapalveluun, verkkokauppoihin, valokuvaamoiden palveluihin, tuotannonohjausjärjestelmiin ja moniin muihin palveluihin. Se luo todellista hyötyä käyttäjilleen.

Web-to-print

Tarvitsetko palvelun, jossa monet henkilöt voivat muokata yritysaineistojasi? SmartDesigner-palvelu on viimeistä huutoa oleva web-to-print palvelu, jonka avulla voit varmistaa brändisi säilymisen erilaisissa painotuotteissa ja digitaalisissa elementeissä kuten bannereissa ja mainoksissa tekipä niitä kuka tahansa! Palvelu varmistaa aina brändisi mukaiset aineistot ja tarjoaa helpon käyttöliittymän erilaisille sidosryhmille aineistojen muokkaamiseen ja personointiin. Palvelu tuottaa painokelpoista materiaalia tai animoituja digitaalisia aineistoja.

Tarjoa aineistosi käyttöön eri sidosryhmille ja varmista brändisi säilyvyys. Palveluun lisätään erilaisia pohjia, joista käyttäjät voivat muokata vain valittuja kenttiä tai vaihtaa kuva-aineistoja.

Näköisjulkaisut

SmartPage-näköisjulkaisupalvelu muuttaa painoaineiston selattavaan muotoon kätevästi. Palvelu tarjoaa mukavan käyttöliittymän selailla dokumentteja suoraan selaimella. Käyttäjän ei tarvitse ladata tai asentaa mitään erillisiä sovelluksia.

Palvelussa on kätevät työkalut dokumenttien zoomaamiseen ja sivujen kääntelyyn sekä tiedonhakuun dokumentin sisällöstä. Palvelu toimii kaikilla päätelaitteilla, mobiilissa, tabletilla ja tietokoneen ruudulla. Mikä parasta, dokumentteja voi elävöittää lisäämällä sivujen sisältöön linkkejä, animaatioita, videoita ja muita tarvittavia elementtejä.

SMARTHUB-BRÄNDIPORTAALI
KESKITETTYÄ BRÄNDINHALLINTAA YKSILLÄ TUNNUKSILLA.

Yhdistä kaikki käyttämäsi markkinoinnin palvelut yhden palvelun alle! Palvelu integroituu Azure AD -kirjautumisjärjestelmään, jolloin käyttäjät tarvitsevat vain yhdet tunnukset ja kertakirjautumisen kaikkien palveluiden käyttämiseksi. Kätevää!

OTA BRÄNDI HALTUUSI!

Ota meihin yhteyttä viestimällä, soittamalla tai viereisellä lomakkeella
email.digital@punamusta.com | 010 230 8400


  Kiinnostuitko brändiportaalista omaan käyttöösi?

  KYSY LISÄÄ, IDEOIDAAN YHDESSÄ.