Kehityspalvelut

PunaMusta Digitalin kehityspalveluiden avulla nostat yrityksesi digitaalisen markkinoinnin uudelle tasolle ja poistat esteet yrityksesi kasvun tieltä. Toimitpa sitten B2C- tai B2B-markkinoilla, pystyt digitaalisen markkinoinnin avulla tehostamaan liiketoimintaasi parhaalla mahdollisella tavalla, pohjautuen asiakasymmärrykseen, dataan, automatisaatioon sekä sosiaalisen median mahdollisuuksien hyödyntämiseen.

Olitpa sitten vasta digitaalisen markkinoinnin alkutaipaleilla tai diginatiivi lisäboostin tarpeessa, me autamme. Tutustu palvelutarjontaamme alta tai ota yhteyttä heti, niin jutellaan lisää.

MONINKERTAISTA KONVERSIOT DATAAN PERUSTUVAN TIETOJOHTAMISEN KAUTTA

Strategiointi ja koulutukset

Onko yrityksesi digitaalisen markkinoinnin suuntaviiva hukassa? Tarvitsetko apua digitaalisten palveluiden tehokkaaseen hallintaan?

Tarjoamme asiakkaillemme yrityskohtaista suuntaviivaa digitaalisen markkinoinnin strategiseen toteuttamiseen. Lähdemme liikkeelle asiakkaan kanssa nykytilanteen kartuttamisesta, josta lähdemme rakentamaan syvempää asiakasymmärrystä. Asiakasymmärrys on kombinaatio asiakastietoa sekä tämän tiedon ja datan analysointia. Strategioinnin päätteeksi toimitamme raportin, joka tarjoaa monipuolisen paketin pitkän tähtäimen tavoitteita sekä konkreettisia taktiikoita, joilla tavoitteet on mahdollista saavuttaa. Strategioinnin tueksi on mahdollista ottaa omaa osaamista syventävä koulutus esimerkiksi liidien generointiin tai web-analyytiikan hyödyntämiseen.

Ota meihin yhteyttä, niin mahdollistetaan yrityksellesi etulyöntiasema!

  • Selkeä suuntaviiva yrityksesi digitaaliseen presenssiin

  • Tiedä, keitä asiakkaasi ovat ja tunne heidät

  • Viesti oikein kohderyhmääsi kiinnostavalla tavalla

  • Tee oikeita asioita, oikeissa kanavissa

  • Tehosta markkinointiasi mittaamisen avulla

Analytiikkapalvelut

Tietojohtamisen avulla voidaan yrityksen päätöksenteko perustaa analytiikasta saatavaan tietoon olettamuksien ja omien tulkintojen sijaan. Analytiikka mahdollistaa syvemmän ymmärryksen verkkosivustosi ja digitaalisten kanavien toiminnasta ja kävijöistä. Vaikka datan merkitys yrityksen johtamisessa on laajalti tiedossa, ei kovinkaan moni tiedä, miten datasta louhitaan konkreettista tietoa, esimerkiksi kehitysideoista tai tietoa yrityksen ja toiminnan ongelmakohdista.

Mutta ei huolta, me autamme. PunaMusta Digitalin digitaalisen markkinoinnin, sosiaalisen median ja web-analyytikan ammattilaiset voivat louhia näitä tietoja puolestasi. Tuomme tuntuvaa kasvua ja tehokkuutta asiakkaidemme arkeen erikokoisilla analytiikan palvelupaketeilla.

Markkinoinnin automaatio

Markkinoinnin automaatiolla tavoitat kohderyhmäsi personoidusti, oikeaan aikaan ja ennen kaikkea vaivattomasti. Lisäksi voit itse keskittyä tuottavaan työhön, kun automaatti hoitaa rutiinityöt.
Markkinoinnin automaatiolla pääset jatkuvasti pidemmälle nykyisellä markkinointibudjetillasi, jatkuvan oppimisen kautta. Optimoit ja parannat ostopolkua nykyisten sekä uusien asiakkaidesi silmissä.

Tarjoamme markkinoinnin automaation kokonaispalveluita aina kokonaisuuden suunnittelusta toteutuksiin, järjestelmien käyttöönottoon ja koulutuksiin. Markkinoinnin automaation ei tarvitse olla jättikokoinen investointi vaan liikkelle voidaan lähteä pienen askelin ja kasvattaa palvelupakettia, kun oma ymmärrys hyödyistä ja tarvittavista käytännöntoimista kasvaa.

Tiedon- ja datankeruun kautta pystytään tehostamaan esimerkiksi sähköposti-, AdWords- ja Facebook-mainontaa. Pidetään huoli siitä, että markkinointiviestisi näkyvät kohdennetusti haluamallesi yleisölle, ettet maksa turhista klikkauksista. B2b-markkinoilla voidaan liidien generointia tehostaa ja harkintavaiheen päätöksentekoa nopeuttaa, kun asiakkaasi päätöksentekoa tuoteen oikeanlaisilla sisällöillä.

Sosiaalisen median markkinointi

Autamme asiakkaitamme menestymään sosiaalisen median markkinoinnissaan kustannustehokkaasti ja todennettavien tuloksien avulla. Tarjoamme kanava- ja yrityskohtaisia koulutuksia sosiaalisen median kanaviin, apua sisällöntuotannon tekemiseen ja aikatauluttamiseen, toimenpiteiden mittaamiseen ja tulosten seurantaan.

Jotta asiakasyrityksemme voisivat menestyä sosiaalisen median maailmassa, on markkinointitoimenpiteiden oltava suunnitelmallisia. Profiilin perustaminen ja kohdentamattomien julkaisujen tekeminen ei yksinään riitä, sitä kaikki muutkin tekevät. Voimme auttaa löytämään juuri sinun yrityksellesi tehokkaimman keinon viestiä, kullekkin kanavalle sopivalla tavalla, kohderyhmäsi mielessäpitäen.

PUNAMUSTA DIGITAL KEHITYSPALVELUT
TEHOKKAAMMAN DIGIMARKKINOINNIN PUOLESTA.

Olemme ylpeitä siitä, että kehityspalveluidemme avulla olemme voineet tuottaa asiakkaillemme konkreettista ja merkittävää hyötyä ja  liiketoiminnan kasvua. Kehityspalveluidemme avulla dataa on saatu jalostettua konkreettisiksi toimenpiteiksi, joilla on ollut merkitystä ja jotka ovat aiheuttaneet positiivista muutosta niin liiketoiminnassa kuin työntekijöissäkin.

Otamme innoissamme vastaan uusia haasteita ja teemme parhaamme löytääksemme niihin asiakasta hyödyntäviä ratkaisuja.

HAASTA MEIDÄT DIGITAALISEN MARKKINOINTISI KIPUPISTEILLÄ!

Ota meihin yhteyttä viestimällä, soittamalla tai viereisellä lomakkeella
email.digital@punamusta.com | 010 230 8400


    Haluatko tehot irti datasta? Autamme mielellämme

    OTA MEIHIN YHTEYTTÄ!