Verkkopalvelut

Luomiemme verkkopalveluiden painopisteenä on datalähtöinen suunnittelu ja sivustolle asetettavien tavoitteiden saavuttaminen. Etsitpä sivustollasi uusia asiakkaita, toivot brändin kirkastamista tai haluatpa saada tuotteesi myydyksi, suunnittelutiimimme loihtii juuri oikeanlaiset ratkaisut sivustollesi näiden tavoitteiden saavuttamiseksi ja optimoimiseksi.

Sivustosuunnittelussa lähdemme liikkeelle tavoitemäärittelystä, kävijäanalyysistä ja niiden pohjalta tehtävästä kävijäpolkusuunnittelusta. Varsinainen sivusto alkaa rakentua näiden tietojen ympärille. Pohjaamme koko suunnittelu- ja toteutusprosessin jatkuvaan dialogiin asiakkaan kanssa, käyttäjälähtöisyyteen sekä tiedolla johtamiseen.

TUOTTAVIIN VERKKOPALVELUIHIN, PIENIIN JA SUURIIN TARPEISIIN, LÖYDÄT ETSIMÄSI VERKKOSIVUSTON MEILTÄ

Verkkosivusto

DATAPOHJAINEN SUUNNITTELU AUTTAA TAVOITTEIDEN SAAVUTTAMISESSA

Me PunaMusta Digitalissa haluamme, että asiakkaidemme verkkopalvelut hyödyttävät sekä asiakkaitamme että palveluiden käyttäjiä. Suunnittelumme pohjautuu sivustolta saatavaan dataan, kävijöiden ymmärtämiseen ja sivustolle asetettaviin tavoitteisiin. Näiden avulla saadaan aikaan voittajakokonaisuus!

Luomme erilaisia verkkopalveluita pienistä kampanjasivustoista suuriin verkkopalvelukokonaisuuksiin. Suunnittelemme verkkosivustojen ulkoasut, rakenteet, integraatiot sekä teemme sivujen toteutuksen soveltuvalle julkaisualustalle.  Kaiken kruunaa kaunis ulkoasu ja loistava käytettävyys. Meiltä saat myös huolenpitopalvelut verkkopalveluidesi jatkuvaan kehittämiseen. Tarjoamme koko paketin alusta jatkuvaan kehittymiseen saakka.

Verkkokauppa

KEHITÄMME ASIAKKAIDEMME DIGITAALISTA LIIKETOIMINTAA

Laajennatko kivijalasta verkkoon tai lähdetkö aloittelemaan uutta sähköistä liiketoimintaa? Tarjoamme erilaisia verkkokaupparatkaisuja niin pieniin kuin suuriinkin tarpeisiin. Olitpa aloitteleva yrittäjä tai pitkän linjan kauppias, autamme liiketoiminnan kehittämisessä verkossa.

Tarjoamme palveluita erilaisten verkkokauppa-alustojen päälle huomioiden tarpeet, asiakkaat, varaston koon ja integraatiot. Palvelumme rakentuvat avoimen lähdekoodin alustoille mukaanlukien Magenton ja Woocommercen. Suunnittelemme, ideoimme, toteutamme ja pystytämme palvelut käyttövalmiiksi. Integroimme maksujärjestelmät ja ulkopuoliset palvelut verkkokaupan yhteyteen. Koulutustiimimme mahdollistaa myös matalan kynnyksen kaupankäynnin aloittamiseen.

Verkkokauppapalvelu liitettynä SmartCare-huolenpitoon ja analytiikkapalveluun auttaa jatkuvaan kehittymiseen, asiakkaiden ymmärtämiseen ja markkinoinnin parempaan kohdistamiseen. Kaikki toimenpiteet kohdistuvat myynnin kasvattamiseen ja palveluiden optimointiin.

Huolenpitopalvelu

SÄÄNNÖLLISILLÄ PÄIVITYKSILLÄ POISTETAAN ONGELMIEN JATKUMINEN

SmartCare-huolenpidon avulla verkkopalvelusi ylläpito ja tekninen päivitys on vihdoin pois päiväjärjestyksestäsi. Aina yksilöity ja räätälöity SmartCare sisältää lisäksi kuukausittain päivitysraportin, jotta pysyt vaivatta ajantasalla verkkosivuillasi tapahtuvasta kehityksestä.

Huolenpidolla varmistat sivustosi ajantasaisuuden ja sen, että sinulla on käytössäsi viimeisimmät päivitykset. Todennäköisyys tietomurroille ja tietoturva-aukkojen jäämiselle sivustolla vähenee. Huolenpidolla lisäät myös sivuston elinikää ja vältyt yllätyskustannuksilta.

Optimointi

OPTIMOINTI TAKAA SIVUSTON PARHAAN TOIMIVUUDEN

Optimointipalvelumme avulla saat sivustosi eri osa-alueet toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla. Tarkistamme sivuston optimin toiminnan eri päätelaitteilla, parannamme sivuston nopeutta, optimoimme sivustoa löytymään paremmin hakukoneissa sekä parannamme sivuston sisäistä rakennetta palvelemaan sivustolla kävijöitä.

Optimointipalvelumme on osa SmartCare-huolenpitoa mutta saat myös kohdistettua optimointitoimenpiteitä juuri sinua askarruttaviin kokonaisuuksiin. Autamme mielellämme tehostamaan sivuston toimintaa.

WORDPRESS-VERKKOSIVUSTOT
MAHDOLLISTAVAT KASVUN.

Tarjoamme verkkopalveluita maailman suosituimman verkkosivustoalustan WordPressin päälle. Meillä on vuosien ja satojen sivustojen kokemus alustasta ja tunnemme sen kuin omat taskumme. Meiltä saat neuvoja oikeiden moduulien valitsemiseen, testatut sivustokokonaisuudet, ideoita parhaisiin toimintatapoihin ja vakuuttavaa osaamista sivustojen rakentamisesta.

KAIPAATKO POTKUA VERKKOPALVELUUSI?

Ota meihin yhteyttä viestimällä, soittamalla tai viereisellä lomakkeella
email.digital@punamusta.com | 010 230 8400


    Etsitkö jotain uutta verkkopalveluihisi?

    ME AUTAMME. OTA MEIHIN YHTEYTTÄ, TOTEUTETAAN TUOTTAVIA VERKKOPALVELUITA YHDESSÄ.